Her finder du kontaktoplysninger på de personer hos WTW, der kan rådgive og hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål til Skoleforsikringsprogrammet.

Skadesforsikring

Bygning, løsøre, motor, ansvar mm.:

Sebastian
Sebastian Bryde Nielsen

Sebastian tager sig af henvendelser fra friskoler, lilleskoler, privatskoler og frie fagskoler vedrørende skader, opkrævninger, tilretninger af forsikringsprogram og andre administrative opgaver.

(+45) 88 13 95 08
Send e-mail

Mette Bjørnlund Engelsen
Mette Bjørnlund Engelsen

Mette tager sig af henvendelser fra efterskoler, højskoler og privatskoler vedrørende skader, opkrævninger, tilretninger til forsikringsprogrammet og andre administrative opgaver.

(+45) 88 13 95 64
Send e-mail

Britt Smed
Britt Smed

Britt afholder telefoniske, virtuelle og personlige årsmøder med skoler over hele landet. Hun rådgiver om risikostyring og forsikring og tager sig af komplicerede skadessager, tilpasning af forsikringsprogrammet og forsikringsplacering.

(+45) 88 13 95 70
Send e-mail

Tom
Tom Munk Jensen

Tom afholder telefoniske, virtuelle og personlige årsmøder med skoler over hele landet. Han rådgiver om risikostyring og forsikring og tager sig af komplicerede skadessager, tilpasning af forsikringsprogrammet og forsikringsplacering.

(+45) 88 13 95 94
Send e-mail

Naresh Gunaratna

Naresh Gunaratna

Naresh afholder telefoniske, virtuelle og personlige årsmøder med skoler over hele landet. Han rådgiver om risikostyring og forsikring og tager sig af komplicerede skadessager, tilpasning af forsikringsprogrammet og forsikringsplacering.

(+45) 88 13 05 57
Send e-mail

KristianBech

Kristian Bech

Kristian afholder telefoniske, virtuelle og personlige årsmøder med skoler over hele landet. Han rådgiver om risikostyring og forsikring og tager sig af komplicerede skadessager, tilpasning af forsikringsprogrammet og forsikringsplacering.

(+45) 88 13 94 59
Send e-mail

HansJørgenRasmussen
Hans Jørgen Rasmussen

Hans har kontakten til jeres skoleforening og han har det daglige ansvar for skoleforsikringsaftalen. Hans tager sig blandt andet af kontakten til selskaberne, skadesager og kundemøder.

(+45) 88 13 95 73
Send e-mail

Pensionsforsikring

Gruppeliv og pensionsordning – TAP’er:

Rådgivningsteamet
Rådgivningsteamet

Rådgivningsteamet tager sig af daglige henvendelser fra den enkelte medarbejder vedrørende pensionsordningen, igangsættelse af skadesager, booking af rådgivningsmøder og meget andet.

(+45) 88 13 92 82
Send e-mail

Lone Irring Thomsen
Lone Irring Thomsen

Lone står for den daglige administration og håndtering af pensionsaftalen, gruppelivsaftalen og sundhedsforsikringen, og hun yder support ved tilmelding af nyansatte medarbejdere og hjælper blandt andet med præmieindbetalinger og rådgiver om de indgåede aftaler.

(+45) 88 13 94 09
Send e-mail

Johnny Andersen
Johnny Andersen

Johnny har kontakten til jeres skoleforening og har det overordnede kontraktansvar for både pensionsaftalen, gruppelivsaftalen og sundhedsforsikringen – desuden er han ansvarlig for forhandlinger med selskaberne, komplicerede skadesager og statusmøder.

Send e-mail