Da alle skader på person, bygning eller løsøre har gener til følge – både menneskelige og økonomiske – vejleder og rådgiver Willis Towers Watson hele tiden skolerne i optimering af deres skadeforebyggende tiltag.

Forebyggelse

Da alle skader på person, bygning eller løsøre har gener til følge – både menneskelige og økonomiske – vejleder og rådgiver Willis Towers Watson hele tiden skolerne i forsikringsprogrammet om optimering af skadeforebyggende tiltag.

Skadeforebyggelsesrapport

Alle skoler og institutioner i Skoleforsikringsprogrammet får adgang til en skadeforebyggelsesrapport, der er baseret på skolens egne oplysninger. Rapporten giver blandt andet anbefalinger til skadeforebyggelse af indbrudstyveriskader, vandskader og brandskader. Nogle af anbefalingerne vil formentlig kræve mindre investeringer, mens andre vil betyde indførelse af nye procedurer.

Willis Stifinder

De TAP’ere, der er omfattet af pensionsprogrammet i Willis Towers Watson, kan få personlig vejledning, hvis de bliver udsat for en arbejdsulykke, eller hvis de bliver sygemeldt af andre årsager.

Willis Stifinder Works

Hvis en medarbejder bliver udsat for en arbejdsulykke, kan Willis Stifinder Works hjælpe personen med at få den rette behandling, hjælp og viden. Målet er at sikre, at medarbejderen hurtigst muligt kan vende tilbage til en normal tilværelse efter en arbejdsskade.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrev fra Willis Towers Watson, så sikrer du, at du bliver opdateret med artikler om risikostyring, sikring og sikkerhed.

Vi er klar til at rådgive og hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål.